Word ‘Vriend van de Vrienden’ en steun zo onze activiteiten
De Groesbeek Airborne Vrienden zijn allemaal vrijwilligers. Alles wat we doen, is ‘liefdewerk oud papier’. Als je het werk van de Groesbeek Airborne Vrienden een warm hart toedraagt, kun je dit uiten door ‘Vriend van de Vrienden’ te worden en jaarlijks een bedrag van € 10,00 te doneren. Hiermee steun je onze activiteiten.

Aanmelden
Je wordt ‘Vriend van de Vrienden’ door het onderstaande formulier in te vullen. Hiermee geef je de Groesbeek Airborne Vrienden een machtiging om jaarlijks een bedrag van € 10,00 af te laten schrijven. Je wordt voorafgaand aan een afboeking door ons geïnformeerd over het moment van afschrijving.

Onze gegevens

Naam incassant:  Stichting Groesbeek Airborne Vrienden

Adres incassant: p/a Jan Steenweg 11, 6562 BX Groesbeek

Incassant ID:
Kenmerk machtiging: Groesbeek Airborne Vrienden

Ja, ik word Vriend van de Vrienden:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voorletters + Achternaam
Geef het IBAN van uw bankrekening
E-mail
Zorg voor een geldig e-mailadres. Naar dit e-mailadres wordt na aanmelding een bevestigingsbericht verzonden. We gebruiken het e-mailadres bovendien ook om u te informeren over het moment van afschrijving.
Doorlopende machtiging
Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Groesbeek Airborne Vrienden om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om jaarlijks een bedrag van € 10,00 af te schrijven wegens donatie en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Groesbeek Airborne Vrienden. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.